Bij M&G Housing staat persoonlijk contact op nummer 1. Wij vinden persoonlijk contact en een goede band met onze huurders en verhuurders zeer belangrijk. Persoonlijk contact zorgt voor een vertrouwd gevoel bij zowel huurder, verhuurder als bij ons. En misschien nog wel het belangrijkste, het maakt het veel leuker!

Op deze pagina stellen wij onszelf daarom ook kort voor. Op deze manier weet je wie je kan verwachten als we een bezichtiging of afspraak inplannen, wel zo makkelijk. Je kunt je via onze aanbodpagina ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Op die manier heb je het actuele aanbod direct in je mailbox. Wij vinden het belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken en daarom vind je hier ook onze vaste werkwijze terug. Op onze tips pagina vind je andere nuttige informatie voor als je in Maastricht komt wonen. Hopelijk kunnen we je op deze manier al een heel eind op weg helpen.

Maar we helpen je ook graag persoonlijk! Je kunt ons bereiken via mail, whatsapp en natuurlijk via een telefoontje.

Het team

Melissa

Ik ben opgegroeid in de vastgoedwereld en het was daarom ook een logische stap om ooit een eigen bedrijf in deze sector op te zetten. Op verschillende manieren heb ik veel ervaring opgedaan en ben daarom ook zeer enthousiast en gemotiveerd om jou aan de juiste woonruimte te helpen. Hierbij vind ik klantgerichtheid en betrokkenheid zeer belangrijk. Op deze manier kan ik je van begin tot eind goed begeleiden en kan je onbezorgd in Maastricht wonen.

Michael

Het ondernemen kruipt waar het niet gaan kan en dit in combinatie met de interesse in de vastgoedwereld heeft ertoe geleid dat M&G Housing een feit is. Ondernemen is iets moois, ik zie persoonlijk contact ook als één van de belangrijkste onderdelen van elk succes. Vandaar dat je dit ook ontelbaar keer tegen komt op onze website. Ik help je daarom ook graag verder met het zoeken naar een geschikte woonruimte in Maastricht. Tot snel!

BEL ONS

+31 6 38 26 32 88

+31 6 38 26 32 60