Swapfiets Maastricht

Wist je dat Nederland het beste fietsland is binnen Europa? Het is daarom ook heel handig om een fiets te hebben als je naar Maastricht komt. Je vraagt je vast af waarom we het hier over fietsen hebben. In Maastricht kan je gebruik maken van een Swapfiets. Je weet wel, die fiets met die blauwe voorband. De voordelen en praktische informatie lees je in dit artikel.

Hoe bestel je een Swapfiets?
Je kunt een Swapfiets makkelijk online bestellen. Kies de stad waar jij een Swapfiets wilt en volg de stappen. Na het plaatsen van je bestelling maken wij een afspraak om je fiets te bezorgen. In een aantal steden is het ook mogelijk om je fiets af te halen. Bij ontvangst stellen wij de fiets persoonlijk voor je af zodat deze direct rijklaar is.

Wat is swappen?
Gaat er iets kapot aan je fiets? Dan komt een van onze swappers snel langs om je fiets te wisselen (‘swappen’) voor een werkend exemplaar. Zo ben je dus altijd verzekerd van een werkende fiets en ben je altijd snel weer onderweg. Kleine reparaties kunnen we bovendien ook direct op locatie uitvoeren.

Wat gebeurt er als je fiets wordt gestolen?
Mocht het voorkomen dat je Swapfiets wordt gestolen, dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe fiets krijgt. Ook doen we samen aangifte van diefstal. Daarnaast betaal je €40,- eigen risico als je een Original abonnement hebt en €60,- eigen risico met een Deluxe abonnement, mits je fiets goed op slot stond.

Wat is de minimale contractduur?
De minimale contractduur voor Maastricht is 1 maand met 1 maand opzegtermijn.

Voor meer informatie en prijzen kan je contact opnemen met Swapfiets via deze link.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment